21-23 Sep 2022 Gif-sur-Yvette (France)

Program

Friday, September 23, 2022
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
›9:00 (45min)
Mark Cooper
Revisiting the Breeder’s Equation: Implications of our advancing understanding of trait genome-to-phenome relationships
›9:45 (45min)
›10:30 (30min)
›11:00 (45min)
Emilie Millet
Studying GxE to dissect plant responses to environmental changes: integration of methods and data
›11:45 (45min)
›12:30 (1h15)
›13:45 (15min)
Information
Advertising
›14:00 (1h)
›15:00 (1h30)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1