21-23 Sep 2022 Gif-sur-Yvette (France)

Program

Wednesday, September 21, 2022
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›8:00 (1h)
›9:00 (15min)
›9:15 (45min)
Julio Isidro y Sánchez
Enabling comparative research through multi-omics data harmonization
›10:00 (1h)
›11:00 (30min)
›11:30 (45min)
Miguel Pérez-Enciso
Loving and hating deep learning
›12:15 (1h15)
›13:30 (45min)
Andreas Hund
Phenotyping of crop development to dissect GxE into small-effect responses to environmental covariates
›14:15 (1h)
High Throughput Phenotyping
Fred van Eeuwijk
›15:15 (45min)
›16:00 (30min)
›16:30 (1h)
Diversity Management
Alain Charcosset
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1